Activiteiten

ALLE ACTIVITEITEN ZIJN AFGEZEGD TOT HALF APRIL

Het Coronavirus is nog niet voorbij. De kans is groot dat we net als Brabant ook hier te maken krijgen met een groot aantal besmettingen. Voor kwetsbare mensen kan het ernstige gevolgen hebben. Bij WSV de IJssel hebben we veel ouderen op de activiteiten en wij vinden het onze verantwoordelijkheid om onze bezoekers niet onnodig risico te laten lopen. Daarom stoppen we alle activiteiten vanaf vrijdag 13 maart tot in ieder geval half april. Er is nog 1 besloten feest. Dat kan doorgaan als degenen die de zaal gehuurd hebben daar zelf voor kiezen.

Soms moet je onplezierige maatregelen nemen om te voorkomen dat je achteraf jezelf verwijt dat je te nonchalant bent geweest.

Activiteiten agenda 2.0

Natuurlijk zijn wij op de eerste plaats gericht op kinderen. Vooral met de speeltuin en de kinderboerderij. Maar ook met een creatieve middag op de woensdag; met plakken, knippen, verven en tekenen en spelletjes. Voor de kleinsten zijn er grote speelkleden om op te spelen.

In de buurt, voor de buurt.

Daarnaast zijn we een wijkvereniging met activiteiten voor alle mensen in de wijk. Een belangrijk doel is daarbij de bevordering van de gezondheid van de wijkbewoners met onder andere conditietraining voor 50+, weerbaarheidstraining, powerwandelen en hatha yoga.

Ben je gelovig of juist niet? Man of Vrouw? Nederlandse of een andere afkomst? Zwart of wit? Jong of oud? Het maakt ons niet uit, wij zijn één grote sport familie. Iedereen is welkom.

Onder toezicht van 3-voudig Syrisch landskampioen Ahmed Alsermany krijg je training in Taekwondo, zelfverdedigingstechnieken en conditieverbetering.

Elke dinsdag  van 18.00-19.00 uur en vrijdag van 19.00 – 20.00 uur.

Een uitgebreid overzicht van de sportactiviteiten vindt je op de pagina Sport en bewegen.

Ook voor ontspanning kan je het hele jaar door bij ons terecht zoals bijvoorbeeld de super gezellige maandagavond met na het diner van Goed Eten, Jeugd Laco (landelijke competitie) darts voor heren en voor dames, en biljarten.

Naast de jeugd Laco Darts op de maandagavond zijn er ook andere Darts evenementen bij ons. Bijvoorbeeld de Ranking waarbij door de vele deelnemers gespeeld wordt op een groot aantal borden.

Darts wordt geleid door de bekende Deventer darter Michel vd Horst

Op donderdag oefenen de dansmariekes.

Meer activiteiten:

  • Bingo op donderdagavond

koersbal

  • Koersbal op vrijdagmiddag

biljart

  • Biljarten op maandagavond
  • En natuurlijk altijd de mogelijkheid om gewoon gezellig in ons café wat te praten en een hapje of drankje te nemen.
  • Kijk voor meer of actuele activiteiten op de agenda.
DAGJE DOUWENERZAND WAS GROOT SUCCES

   

De familiedag voor alle buurtbewoners die niet zo vaak op vakantie gaan was ook dit jaar een groot succes. Met 80 kinderen en hun ouders of grootouders de hele dag naar attractiepark Douwenerzand voor 2 euro per kind. De hele dag eten en drinken gratis zoveel je wilde. Zoals we eerder hebben gezegd: dit gaan we elk jaar doen!!


Als U ons wilt steunen kunt U lid worden voor € 17.50 per jaar. U krijgt dan korting op een aantal activiteiten. U kunt ook donateur worden voor € 8.50.

Volg ons op facebook  

Zomer kinderactiviteiten: Dagje pretpark