Activiteiten

DE SPEELTUIN IS WEER OPEN‼

Om het samen een succes te maken zijn dit de gedragsregels:

‼Kinderen tot en met 12 jaar mogen fijn samenspelen

‼Kinderen van 12+ en volwassen houden 1,5 meter afstand

‼Volwassenen met maximaal 4 mensen aan 1 tafel

‼ Verkouden of koorts? Blijf thuis!

‼Vergeet niet na het spelen je handen te wassen

Houdt men zich niet aan de regels? Spreek elkaar aan!

Het Coronavirus is nog niet voorbij. Wij zijn geen helderzienden en weten ook niet wanneer alles weer normaal is. Maar voorzichtig mag er wel  vanaf 1 juni weer wat van start. Hou de informatie op deze site in de gaten.

Hou vol. We zien jullie!!

Activiteiten agenda 2.0

Natuurlijk zijn wij op de eerste plaats gericht op kinderen. Vooral met de speeltuin en de kinderboerderij. Maar ook met een creatieve middag op de woensdag; met plakken, knippen, verven en tekenen en spelletjes. Voor de kleinsten zijn er grote speelkleden om op te spelen.

In de buurt, voor de buurt.

Daarnaast zijn we een wijkvereniging met activiteiten voor alle mensen in de wijk. Een belangrijk doel is daarbij de bevordering van de gezondheid van de wijkbewoners met onder andere conditietraining voor 50+, weerbaarheidstraining, powerwandelen en hatha yoga.

Ben je gelovig of juist niet? Man of Vrouw? Nederlandse of een andere afkomst? Zwart of wit? Jong of oud? Het maakt ons niet uit, wij zijn één grote sport familie. Iedereen is welkom.

Onder toezicht van 3-voudig Syrisch landskampioen Ahmed Alsermany krijg je training in Taekwondo, zelfverdedigingstechnieken en conditieverbetering.

Elke dinsdag  van 18.00-19.00 uur en vrijdag van 19.00 – 20.00 uur.

Een uitgebreid overzicht van de sportactiviteiten vindt je op de pagina Sport en bewegen.

Ook voor ontspanning kan je het hele jaar door bij ons terecht zoals bijvoorbeeld de super gezellige maandagavond met na het diner van Goed Eten, Jeugd Laco (landelijke competitie) darts voor heren en voor dames, en biljarten.

Naast de jeugd Laco Darts op de maandagavond zijn er ook andere Darts evenementen bij ons. Bijvoorbeeld de Ranking waarbij door de vele deelnemers gespeeld wordt op een groot aantal borden.

Darts wordt geleid door de bekende Deventer darter Michel vd Horst

Op donderdag oefenen de dansmariekes.

Meer activiteiten:

  • Bingo op donderdagavond
  • Koersbal op vrijdagmiddag
  • Biljarten op maandagavond
  • En natuurlijk altijd de mogelijkheid om gewoon gezellig in ons café wat te praten en een hapje of drankje te nemen.
  • Kijk voor meer of actuele activiteiten op de agenda.
DAGJE DOUWENERZAND WAS GROOT SUCCES

   

De familiedag voor alle buurtbewoners die niet zo vaak op vakantie gaan was ook dit jaar een groot succes. Met 80 kinderen en hun ouders of grootouders de hele dag naar attractiepark Douwenerzand voor 2 euro per kind. De hele dag eten en drinken gratis zoveel je wilde. Zoals we eerder hebben gezegd: dit gaan we elk jaar doen!!


Als U ons wilt steunen kunt U lid worden voor € 17.50 per jaar. U krijgt dan korting op een aantal activiteiten. U kunt ook donateur worden voor € 8.50.

Volg ons op facebook  

Zomer kinderactiviteiten: Dagje pretpark