Goed Eten

Het is gezellig druk op maandagavond bij Goed Eten van WSV de IJssel. Omdat samen eten gezelliger is dan alleen. Omdat het fijn is om andere interessante mensen te ontmoeten. Of omdat je geen zin hebt om zelf te koken.  Want voor € 5,00 krijg je een gezonde, altijd verse  en heerlijke 3 gangen-maaltijd. Bereid door ons “top-kok team”. Na afloop is er tijd voor koffie of een drankje.

Ook in 2020 is het Goed Eten bij WSV de IJssel. We verheugen ons op uw aanwezigheid. Maar let op: als U niet op de lijst met vaste gasten staat is het verstandig om vooraf te reserveren met het reserveringsformulier op deze pagina want we zitten al snel vol. Dus niet via de WSV e-mail.

Menu 

24 februari 

Uiensoep á la Frans

Spaghetti Bolognese, Italiaanse salade

Voor de liefhebber Limoncello of kopje koffie/thee

Eet smakelijk!

Opgeven of je mee eet vóór zondag 14.00 uur met het reserveringsformulier onder aan deze pagina. Je mag hiervoor ook  het contactformulier op deze site gebruiken. Het eten begint elke maandag om 18.00 uur. Als je mee eet graag een paar minuten voor die tijd aanwezig zijn. Heb je gereserveerd en kan je niet komen? Afmelden met de mail: goedetendeijssel@outlook.com .

Bekijk hier een aantal van onze gerechten. ONZE GERECHTEN

Afbeeldingsresultaat voor gemengde salade

eten met de buren2

Volg ons op facebook 

Let op bij reserveren:

Bij “Datum” alleen een maandag invullen. Bij “Tijd” kunt U alleen kiezen tussen 5.30 en 6.00 u.

Als U geen vlees eet of allergisch bent voor sommige gerechten kunt U dat melden met “voeg een bericht toe”.

En zet na het invullen een vinkje bij het privacy- statement zodat we weten dat U het gelezen heeft.

Reserveer een tafel
Contact Gegevens